Незалежна громадсько-політична газета

Зима легковажності не прощає

rybakМенше ніж за місяць внаслідок переохолодження у районі померли чотири людини.

Різдвяні свята окрім звичних веселощів принесли ще й справжню зиму з морозами. Зниження температури стало причиною смертей від переохолодження.

Найбільше жертв морозів у Брониці. Як повідомляє начальник сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції, старший лейтенант поліції Валентина Коширець, перший випадок у цьому населеному пункті зафіксований ще у грудні. На вулиці з ознаками переохолодження було виявлено тіло місцевого жителя. А 16 січня неподалік власної оселі знову ж у Брониці замерз тутешній чоловік 1965 року народження.
У ніч на минулу суботу від переохолодження померла жінка у селі Нуйно. З метою встановлення причини смерті її тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.
Місцеві кажуть, що жінка була без верхнього одягу. Наразі не відомо достеменно, чи причастилася вона алкоголем. Але люди бачили її увечері напередодні біля однієї із сільських “точок” продажу спиртного. Цікаво, що півтори місяця тому загибла втратила зятя, який покінчив життя самогубством.
Минулої неділі жертвою зимових холодів став 33-річний мешканець Карпилівки. Селяни розповідають, він теж був охочим до вживання спиртного. Але чи смерть молодого чоловіка, у якого залишилися напівсиротами двоє діток і дружина, є наслідком згубної дії “зеленого змія”, достеменно невідомо.
Олесь Федорович.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *