Незалежна громадсько-політична газета

Школа села Сошичне відзначила 40-річний ювілей

25397838_380672735709972_1086735075_o40 років – це вже історія. Історія – це дорога. У кожного начебто своя, але спільна для людей, об’єднаних однією справою. Якою б не була ця дорога – довгою чи короткою, прямою чи звивистою — світлою зіркою на ній була, є і буде школа. Вона – той вогник, що світить людині упродовж всього життя, зігріває своїм теплом і завжди радо відчиняє назустріч двері.
40 років бурхливого шкільного життя. Школа – це насамперед діти і вчителі, це пам’ять і традиції, наступність поколінь. Школа стала справжньою рідною домівкою для всіх і кожного, хто мав можливість тут вчити і навчатися, пізнавати світ через шкільну науку.

25401013_380673355709910_1999191680_o

Тож у свій ювілей школа зібрала дружну шкільну родину: вчителів та випускників різних поколінь, ветеранів педагогічної праці, друзів. На святі були присутні почесні гості: голова районної ради Віктор Сус, заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, начальник відділу освіти РДА Віктор Пась.
Свято вийшло на славу. Все так щиро, так душевно! Атмосфера чудова! Своїми враженнями ділились і гості, і ветерани педагогічної праці, і вчителі, які трудяться сьогодні. Глядачі змогли побачити презентацію про навчальний заклад, вчителів, випускників, згадали історію школи, її перших учителів – ветеранів, першокласників та випускників, директорів. Віддали данину пам’яті і вшанували хвилиною мовчання вчителів, які пішли із життя.
Здається, школа – лише крапля в морі життя. А з іншого боку – це щось набагато більше. Інакше не значила б стільки в житті кожної людини. За 40 років з школи випущено 920 випускників. 32 із них нагороджено золотими медалями та 11 — срібними. І не важливо, яку професію обрав собі кожен випускник. Важливо, що вони — просто хороші люди, дбайливі господарі, відповідальні батьки й справжні патріоти.
Так, патріоти! Адже такі випускники школи як Олександр Миколайович Панасюк, Сергій Іванович Каменчук, Анатолій Петрович Грицюк, Вадим Іванович Фіц, Віталій Павлович Харчук, Юрій Михайлович Балецький, Юрій Вікторович Шворак захищали нашу країну в зоні АТО.
Святкуючи славний ювілей, ми не могли не згадати тих людей, чиї палкі і гарячі душі та надзвичайна закоханість у свою справу ще відлунюють у стінах школи. Звісно, йшлося про наших славних ветеранів педагогічної праці. Серед них Леся Михайлівна Шворак, Марія Максимівна Романюк, Марія Степанівна Шворак, Євдокія Йосипівна Фіц, Марія Василівна Грицюк, Ганна Василівна Оверчук, Віра Мойсеївна Рокун, Ліда Григорівна Павляшик, Алла Василівна Фіц, Надія Василівна Зінчук, Ольга Андріївна Фіц, Марія Кирилівна Козуб.
В залі лунало безліч вітальних слів, щирих побажань. Зі словами подяки до вчителів, батьків, технічного персоналу, місцевих підприємців, ветеранів педагогічної праці, випускників, представників влади звернулася директор школи Маріанна Журавель. Гості завітали на ювілей з цінними подарунками.
Усіх присутніх вітали зі сцени педагоги, учні та випускники школи. Це було свято школи, яку люблять, яку не забувають, якій допомагають.
Свято скінчилося. Але школа і надалі продовжує виховувати справжню людину, готову прийти на допомогу, відкрити серця своєму ближньому.
Ми вдячні всім, хто прийшов на наш ювілей! Вдячні за вашу щиру любов, за відданість професії, за підтримку, за тепло ваших сердець.
Адміністрація та педагогічний колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів села Сошичне.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *