Незалежна громадсько-політична газета

Чоловік убив дружину штахетом

убив2Страшна трагедія сталася минулої суботи в селі Фаринки. Сиротами залишилися четверо малолітніх дітей.

У місцевих жителів шок. Від одного усвідомлення того, що сталося, волосся дибки стає. А в тих, хто бачив тіло покійної, просто мову відбирає.

Трапилося це близько опівночі. На подвір’ї біля дому між подружжям виникла суперечка. Під час сварки п’яний 35-річний чоловік побив 29-річну дружину штахетом. І як констатують правоохоронні органи, внаслідок отриманих травм постраждала померла на місці.

У селі розповідають, що чоловік сам покликав сусідів на допомогу. Але, на жаль, завдані побої виявилися несумісні з життям, тож бідолашній жінці уже неможливо було чимось зарадити. Її обличчя було жахливо понівеченим. Пізніше сільський голова прочитає у заключенні судмедексперта, що жертві нанесено більше 30 ударів, у неї був перебитий ніс та стався крововилив у мозок.

— Як таке могло статися, уявити не можу. Цей чоловік по молодості був конфліктним, але сім’я ніколи не стояла на обліку як неблагополучна. Подружжя побудувало новий дім і вже незабаром мало у нього переходити, — розповідає Сергій Ковальчук. – І на тобі… Дивує, що правоохоронним органам чоловік пояснив, ніби то вдарив жінку дверима, коли відчиняв їх.

За розповідями діти у ту злощасну ніч були вдома, зачинені у кімнаті. Потім їх діставали через вікно, щоб і не бачили цього жахіття. А старшій дитині лише 9 років, найменшій – 2 рочки. Наразі малюків  забрала до себе бабуся (мама покійної). Що з ними буде далі, поки що не прийняте рішення.

Забіяку арештували.

— На даний час чоловік перебуває у місті Луцьк у СІЗО №2. За фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі, — розповідає заступник начальника Камінь-Каширського відділу національної поліції Михайло Степанець.

Хоча, за словами правоохоронців, цілком можливо згодом у ході досудового розслідування з’ясуються якісь мотиви і тоді справу можуть перекваліфікувати на умисне вбивство. Але наразі триває досудове розслідування.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

НОВИНИ, РЕЗОНАНС

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *