Незалежна громадсько-політична газета

Розплачувалися фальшивими банкнотами

22490231_1381404261981387_6507517348654665245_nМинулого вівторка у Камені-Каширському правоохоронці затримали автомобіль “Аudi А6” на іноземній реєстрації, в якому перебували троє чоловіків та жінка.
Двоє неодноразово судимих зловмисників та їхні досі несудимі співучасники збували підроблені гривні, розплачуючись ними за заправку свого автомобіля пальним.

Виявив факт підробки оператор на одній із місцевих автозаправних станцій у райцентрі, — повідомляє прес-служба прокуратури області.
До того факти збуту підроблених грошей цією групою осіб зафіксовані на АЗС у Ковельському, Луцькому, Локачинському та Рожищенському районах.
У зловмисників вилучили велику кількість підроблених та сувенірних банкнот, які відправили на експертизу.
Нині усім чотирьом затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 199 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Вищевказані особи наразі перебувають під вартою.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про зберігання, перевезення з метою збуту та збут підроблених 500-гривневих банкнот чотирма волинянами здійснює Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури.
Наш кор.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *