Незалежна громадсько-політична газета

Профспілковий лідер — душа багатьох справ

с6Марія Петрівна Гордійчук працює вихователем дошкільного закладу №2. За 28 років педагогічного стажу має один запис у трудовій книжці. Більше 20 років довіряють їй члени профспілки, обираючи на посаду голови первинної профспілкової організації. Вона володіє високим професіоналізмом, творчим підходом до вирішення всіх питань. Як профспілковий лідер первинки Марія Петрівна будує свою громадську роботу з адміністрацією дитячого садка, завідувачкою Валентиною Антонівною Занюк на принципах соціального партнерства і взаєморозуміння.

Справедлива, вимоглива, порядна, тактовна, високої професійної етики та професіоналізму. Для кожної людини знайде добрі слова і мудрі поради. Всі члени профспілки відчувають її увагу та підтримку.

Її унікальний досвід багатьом став у пригоді і його дуже цінують у багаточисельній профспілковій організації. Він помножений на талант спілкування та прагнення бути корисною. Вона завжди в оточенні членів профспілки. Наша колега — душа багатьох справ, при чому у різних сферах. Попри безліч турбот організувала семінари для голів профкомів. Брала участь в оглядах-конкурсах з питань охорони праці, організаційної роботи. Складання колдоговору — теж в полі зору нашої голови профкому. У неї 70 членів профспілки на обліку. До профспілкової організації постійно приходять молоді люди — нові члени профспілки. Зрозуміло, саме за таку активну роботу Марію Петрівну обрано членом Волинського обласного комітету Профспілки, членом президії районного комітету. Завдяки її цікавим ідеям профком включився в огляд-конкурс первинних профспілкових організацій та написав історію профспілкового руху дошкільного закладу.

Робочі будні голови профкому сповнені турботами про навчання і виховання підростаючого покоління, роботу з батьками. Ключові заліки в дошкільній освіті вона долає без вагань. Як цікаво проводить та організовує екскурсії, відпочинки для нас. З її ініціативи на пленумах обкому і районного комітету звучать вагомі пропозиції. Вона важливу роль відіграє у підготовці офіційних звернень щодо захисту прав та інтересів людей праці. А як по-людськи дбає про ветеранів педагогічної праці, переймається бідами членів профспілки і як завжди все зробить бездоганно.

Із досвідом роботи Марії Петрівни ознайомились працівники обласного комітету Профспілки освіти і науки, голови районних комітетів. Неодноразово нагороджена грамотами за сумлінну результативну працю.

“Добре, коли поруч така надійна, порядна людина, голова профкому”, — зауважує завідувачка дошкільного закладу Валентина Антонівна.

Без неї важко уявити й діяльність нашої первинки, випуск вісника, роботу комісії по соцстраху, організацію дружби, гармонії, нових громадських справ.

Марія Петрівна є прикладом для нас, бо кожен не залишається поза увагою досвідченого, турботливого, профспілкового лідера.

Із професійним святом, дорога колего! Вам і всім членам профспілки дошкільного закладу щиросердно зичимо здійснення всіх цікавих ідей, нових досягнень при гарному здоров’ї та радості. Миру вам та вашим сім’ям.

Профспілковий комітет ДНЗ №2 м.Каменя-Каширського.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *