Незалежна громадсько-політична газета

Зима іде, а сім’ї учасника АТО жити ніде

Перед такою проблемою постала сьогодні родина жителя села Підцир’я Борислава Георгійовича Коляди. Пожежа майже вщент знищила житловий будинок, який не підлягає відновленню.

Треба зводити новий дім. А до холодів залишилися лічені місяці. До того ж сьогодні, щоб збудувати бодай скромну хату, потрібні великі кошти. Їх, звісно, сім’я Борислава Коляди не має. Нікому і ніколи було заробляти і складати якісь заощадження. Дружина померла. На вихованні в самотнього чоловіка залишилося двоє дівчат, які теж ще потребують батьківської опіки і допомоги. Сам же господар тоді, коли інші їхали на заробітки, захищав Україну на Донбасі від російського агресора. Півтора роки боронив рідну землю.
Вчорашні воїни-атовці, односельчани звісно, відгукнулися на біду сім’ї. Сьогодні вони допомагають зачистити від згарища територію. Але цього надто мало. Потрібні кошти, будматеріали. Тож просимо передусім керівників районної, міської влади, керівників лісогосподарських підприємств та установ і організацій, усіх небайдужих і милосердних людей, віруючих різних конфесій пройнятися бідою Борислава Коляди і допомогти хто чим може. Кошти можна переказувати на картковий рахунок у КБ ПриватБанк 5168742703354872 (Коляда Борислав Георгійович). А юридичні особи можуть допомогти постраждалій сім’ї, перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок 29244825509100 у КБ ПриватБанк, МФО 305299, код ЄДРПОУ 14360570 з позначкою “для зарахування на картковий рахунок 5168742703354872 (Коляда Борислав Георгійович).
З надією і вдячністю за дорученням жителів села Підцир’я Віра Трофимчук, Валентина Щукіна, Галина Дмитрук, Марія Шліхта, Тетяна Каламарчук, Євген Супрунюк.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *