Незалежна громадсько-політична газета

На Озюрку змагалися королі “м’яча і сітки”

 

c1Перший удар і м’яч у повітрі… Змагання розпочалися. Важко описати, які емоції вирували вже у ту мить на майданчиках для гри. Драйв, азарт і прагнення до перемоги. Суперники вправно обмінювались швидкими передачами. Суддям залишалося лише фіксувати черговий успішний пас то одних, то інших. Здавалося, старші чоловіки, які виступали у віковій категорії 46+, скинули кілька десятків років. Адже вони нічим не поступалися молодшим учасникам. Та, що казати, кожен волейболіст демонстрував достойну гру.

Отож підсумки змагань виглядають так.

Цілком заслужене перше місце серед “ветеранів” (46 років+) дісталося спортсменам із сусідньої Ковельщини Валентину Андріюку та Сергій Кравчуку. Другі в даній віковій категорії – волейболісти із села Рудка-Червинська Василь Яцук та Микола Давидюк. Третя сходинка — за любешівцями Василем Бурдаком і Євгенієм Зімичем.

Середня група (35-45 років). Тут лідерські позиції посіли ратнівчани Владислав Шевчик та Олександр Сарія. Друге місце — за місцевими “майстрами м’яча” Михайлом Горбачевським і Олексієм Данилюком. На третій сходинці опісля непоступливого волейбольного багатоборства розмістилася команда у складі Сергія Карпіка і Євгена Приходька із села Раків-Ліс, які представляли команду “Вчителі”.

c3

“Молодь” (до 35 років) зіграла відмінно. Незважаючи на свій “юний” вік, спортсмени змусили понервувати як своїх суперників, та і вболівальників. Часом було важко зрозуміти, кому у підсумку дістанеться перемога. Однак сильнішими все ж виявилися маневицькі волейболісти – Ярослав Васюк, Богдан Сокол. Знову відзначилась і Рудка-Червинська. Тутешні гравці Юрій Марчук і Андрій Приходько у своїй віковій категорії здобули друге місце. Треті ратнівчани – Богдан Філюк та Олександр Гудемчук.

c2

Приємно відзначити і представниць прекрасної статі. Цьогоріч участь у фестивалі взяли одразу дві жіночі команди з Любешова.

У підсумку трійки переможців, а також призери обласного фестивалю були нагороджені грамотами, дипломами, медалями відповідних ступенів та статуетками, кубками від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Зазначимо, що даний спортивний захід організовано на теренах Камінь-Каширщини вперше. До цього змагання з пляжного волейболу проходили в селі Згорани, що на Любомльщині. Профінансували захід коштом місцевих бюджетів.

Олександр ПРИЙМАК.

 

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *