Незалежна громадсько-політична газета

Юна художниця з Нуйно стала призеркою обласного конкурсу

с1Днями у Луцьку відбулося підбиття підсумків конкурсу дитячих малюнків “Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей”, що стартував на початку травня з ініціативи обласного управління лісового та мисливського господарства.

До слова, зробити це поважному журі було ой як непросто, адже поборотися за першість виявили бажання близько 70 вихованців загальноосвітніх шкіл Волині – переможці попередніх відбіркових етапів, які представили тут свої кращі роботи. Серед них і десятикласниця із села Нуйно Софія Прусік, для котрої участь в цих мистецьких змаганнях увінчалася справжнім успіхом.
Прискіпливо оглянувши усі малюнки, судді високо оцінили старання Софії. У підсумку наша талановита юнка зуміла пробитися у чинну трійку лідерів, завоювавши на конкурсі друге місце, а також премію від обласної організації Товариства лісівників України.
За словами Сергія Лукашука, директора Нуйнівської загальноосвітньої школи, дівчина є активною учасницею районних і обласних олімпіад, де щоразу показує хороші результати. З ранніх років проявляє хист до малювання, цікавиться фотографією. На його думку, такий талант Софія перейняла від свого батька – професійного фотографа.
Олександр ПРИЙМАК.

 

с2

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *