Незалежна громадсько-політична газета

І знову з медалями!

Знаковим і успішним видався цьогорічний День Перемоги для юних штангістів нашого району. Сім нагород та майже сотня залишених позаду суперників — такий ось вражаючий результат перших відвідин відкритого турніру із важкої атлетики, що проходив у селищі Рокині.

Незважаючи на нову для них локацію, місцеві важкоатлети зуміли показати направду гідний рівень майстерності. Як підсумок, перше місце у ваговій категорії до 40 кілограмів здобули Софія Козак із села Грудки та Олександр Михальчук із Видерти. Срібло серед дівчат дісталося її сестрі Валерії Козак, яка виступала у категорії до 38 кілограмів. А ось у хлопців його виборов Дмитро Тихонюк із Каменя-Каширського (до 50 кг). Треті сходинки посіли восьмикласники Олександр Чмух і Михайло Наумик та дев’ятикласник Василь Михальчук (усі родом із Видерти). Загалом у змаганнях взяли участь восьмеро вихованців Камінь-Каширської ДЮСШ.
Зазначимо, що для Софії Козак турнір у Рокинях став справжнім відкритям. Юнка почала займатися важкою атлетикою зовсім нещодавно, тож її золота медаль – це щось вражаюче. Як розповів начальник відділу у справах молоді та спорту РДА Володимир Сінчук, уся справа в таланті та надзвичайній відданості справі її тренера Валентина Андруся, котрий зумів у стислі строки вивести команду на такий рівень. Не погодитись із словами Володимира Володимировича складно, адже за ті кілька місяців, відколи в Камені-Каширському діє важкоатлетичний спортивний зал, цей вид спорту вподобало дуже багато молоді. І з кожним днем до них доєднуються все нові охочі “потягати” штангу.
Олександр Приймак.

Довідка
До слова, відкритий важкоатлетичний турнір присвячений пам’яті Героя Другої світової війни О.Ф. Конякіна та воїнів загиблих за Незалежність України вже став традиційним і відбувається у Рокинях більше двадцяти років.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *