Незалежна громадсько-політична газета

Турнір пам’яті Степана Федчика

17757912_303091933443429_751233152_nЄ вчителі, пам’ять про яких не гасне навіть після їх відходу за межу вічності. Таким був і вчитель фізкультури Степан Григорович Федчик. Протягом свого короткого життя він виховував підростаюче покоління, пропагував здоровий спосіб життя серед дітей та молоді, прищеплював любов до фізичної культури та спорту. Його активна життєва позиція, патріотизм, працелюбність залишилися в пам’яті колег та вихованців.
Тож уже традиційно щороку у Камені-Каширському відбувається волейбольний турнір його пам’яті.

Нещодавно у спортивному залі НВК №1 пройшли чергові такі змагання. Участь у них взяли 4 команди. Це, зокрема, волейболісти НВК №1 та спільна команда НВК №2 м.Каменя-Каширського та ЗОШ села Раків-Ліс, команди з Видричів та ВПУ.
Урочисте відкриття, прапор, Гімн – і безкомпромісні поєдинки розпочалися. У підсумку перемогу в фінальному поєдинку вибороли видричівці. Збірна команда НВК №2 та ЗОШ села Раків-Ліс посіла друге місце, а на третьому – волейболісти ВПУ.
Переможців привітали начальник відділу освіти Віктор Пась, голова райкому профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич. Вони вручили спортсменам грамоти і м’ячі від відділу освіти райдержадміністрації та районного комітету Профспілки, а команді села Видричі — також перехідний кубок. До вітань приєдналися і міський голова Василь Бондар та брат Степана Федчика Олександр Федчик.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

логотип 15.02

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *