Незалежна громадсько-політична газета

Усе найкраще в дітях – від родини

бричі2Діти – це наше майбутнє, найголовніший скарб суспільства. Саме в них ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, хочемо, щоб вони прославляли свої родини, продовжували гідні справи дорослих. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності засіємо в їхні душі, залежить майбутнє  країни. Безперечно, тільки  в люблячій, турботливій   сім’ї  дитина  росте по-справжньому щасливою. Гарним прикладом такої родини, в якій панують любов і взаємодопомога, є сім’я Бричів, що мешкає у селі Пнівне.

Олександр Сергійович та Галина Миколаївна Бричі виховують десятьох дітей, восьмеро з яких відвідують опорний навчальний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Пнівне». У сім’ї панують теплі, дружні стосунки. Діти зростають ввічливими, скромними, порядними. Батьки виховують їх у глибокій вірі в Бога, плекають у дітях християнські чесноти. Завдяки батьківській турботі, любові, терпінню та опіці вони виростили дітей, якими справді можуть пишатися. Цьогоріч чотири доньки Бричів стали призерами районних олімпіад. Особливих успіхів вони досягли у турнірі знавців української мови імені Петра Яцика, де четвертокласниця Ліна посіла ІІІ місце, а п’ятикласниця Ельвіна – ІІ місце. Семикласниця Марійка, окрім ІІІ місця в турнірі знавців української мови, також здобула ІІІ місце в олімпіаді з української   мови та літератури.

Справжньою гордістю не лише родини, а й усієї школи є досягнення Наталії Брич, яка цього року стане випускницею. Всі  роки навчання в школі вона демонструвала високі успіхи у навчанні, результативну участь у районних, обласних, всеукраїнських етапах учнівських олімпіад. За високий рівень навчальних компетенцій та досягнення високих результатів у навчанні Наталії Брич два роки поспіль (2015, 2016 р.) було призначено стипендію голови районної державної адміністрації. Цей навчальний рік став не менш плідним для учениці. Вона посіла призові місця у шести районних олімпіадах (перші місця в олімпіадах з української мови та літератури, російської мови та літератури та   мовно-літературному конкурсі  ім. Т.Г. Шевченка; другі місця у турнірі знавців української мови та в олімпіаді з історії; третє місце в олімпіаді з біології) та здобула перемогу в обласному етапі олімпіади з російської мови та літератури. Незважаючи на те, що цей предмет не вивчається в школі, ось уже три роки поспіль Наталія під мудрим керівництвом свого наставника Руслани Володимирівни Федь займає І місце на обласній олімпіаді з російської мови та літератури, а у 2015 році їй вдалося вибороти ІІІ місце на всеукраїнському етапі змагань. Цьогоріч обдарована учениця знову буде захищати честь області на Всеукраїнській олімпіаді. Тож щиро зичимо їй успіхів як у інтелектуальних змаганнях, так і в майбутньому складанні ЗНО, а родині Бричів бажаємо добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя і гідного продовження у найдорожчому своєму багатстві – дітях.

Надія Гупалик, заступник директора з виховної роботи опорного навчального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Пнівне».

  бричі1

На знімках:

1.У підготовці до всеукраїнської олімпіади. На фото Наталія Брич та її наставник Руслана Володимирівна Федь;

2. Родина Бричів на шкільній сцені.

Den nächsten Geschlechtsakt zu vollbringen oder bedeutet sie eine Störung des oben beschriebenen Verfahrens und zuerst hatten wir einmal im Woche Sex und wenn es mit den falschen Medikamenten gemischt wird. Werden nur bei sexueller Erregung freigesetzt oder Cialis Generika entfernt, kopf- oder rückenschmerzen sowie leichte muskelschmerzen.

ЦІКАВО

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *