Незалежна громадсько-політична газета

Микола Янчук: Ми вже розпочали ремонт доріг

cf7opERI1hkЦьогорічна весна прийшла чітко за календарем. Буквально за тиждень зійшов сніг, а разом із цим оголилася давня як світ проблема для нашого району — всіяні ямами автошляхи краю. Наша газета писала про плачевний стан доріг лише у минулому році добрих півдесятка разів. Писали по-різному — із закликом до автодору виправити цю ситуацію, і в критичній формі описували недопрацювання дорожньої служби та чиновників. Втім, рік 2016 минув, а ось означені проблеми нікуди не зникли. Швидше навпаки, дороги стали жахливішими. Правда, тут гріх не згадати і позитивний момент: минулоріч дорогу по вулиці Ватутіна в райцентрі нарешті збудували і покрили асфальтом.

Сьогодні ж на календарику перші дні весни, рух на автошляхах оживився. А тому автомобілістів та пасажирів неабияк цікавить, чи знову, як завжди, довго доведеться чекати, коли ж дорожники нарешті закриють дірки в асфальті. Адже куди не поїдь — скрізь місячний пейзаж. Із цим запитанням ми за старою доброю традицією звернулися до начальника Старовижівського райавтодору Миколи Янчука.
Микола Павлович, як виявилося, якраз перед нашою розмовою побував на теренах Камінь-Каширщини та оглянув окремі проблемні ділянки автошляхів району.
— Латати будемо всі дороги, — запевняє очільник дорожньої служби. — Ремонті роботи вже почалися. Так, наразі ми ліквідовуємо ями поруч з мостом через річку у селі Бузаки. У ці дні більші ями латаємо холодною сумішшю, а вже у п’ятницю, 3 березня, запускаємо Камінь-Каширський асфальтний завод.
Так як відповідь керівника автодору була досить обнадійливою, ми поцікавилися яке фінансування було виділено на ямковий ремонт автошляхів району цьогоріч. Микола Павлович пояснив, що наразі Старовижівський райавтодор (в підпорядкування якого входить і Камінь-Каширська дільниця дорожньої служби) на ремонт доріг використовує власні обігові кошти.
Сергій Шиліпук.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *