Незалежна громадсько-політична газета

Грація і краса юних акробатів

сНе так давно у Камені-Каширському почали розвивати і такий вид спорту, як спортивна акробатика. Наприкінці минулого року у нас проходив відкритий міськрайонний турнір зі спортивної акробатики, у якому брали участь, окрім камінь-каширських, ковельські та шацькі акробати. Власне з цього все і почалося. Тепер от у Камені-Каширському організували фестиваль лише для наших спортсменів.
— І хоч не так багато діток займається акробатикою у Камені-Каширському, все ж ми вирішили для них організувати не так змагання, як свято, — підкреслює Сергій Іванович.
Отже, нещодавно на фестивалі, що відбувся у спортивному залі Камінь-Каширського ВПУ, виступили дітки молодшої та старшої груп. Більше двох десятків вихованців Надії Геннадіївни Гунчик виконали свої програми вражаюче.
Так, у молодшій групі виступили Олександр Кондратюк, Анастасія Кисель, Дарина Довжик, Вероніка Шумік, Віолета Подшивалкіна, Анна Підгурська, Тимофій Підгурський та Ангеліна Оксенюк.
А ось кожна із вихованок старшої групи на фестивалі здобула свій титул. Зокрема, Анна Богач – міс-натхненність, Маргарита Бучарова – міс-посмішка, Анастасія Мажула – міс-еластичність, Юлія Хомич – міс-наполегливість, Олександра Мажула – міс-стрибучість, Анна Кузьмич — міс-грація, Вікторія Пермякова – міс-наполегливість, Анна Шворак – міс-гнучкість, Ольга Кривдік – міс–посмішка, Тетяна Яковська – міс-здібність, Ірина Ніщик – міс-чарівність, Софія Геліч – міс-глядацьких симпатій, Тетяна Ніщик — міс-артистичність, Дар’я Луцик – міс-обдарованість.
Юні акробати отримали кубки, медалі та грамоти за участь у фестивалі. Своє захоплення виступами діток висловив міський голова Василь Бондар. До речі, всі ці спортивні заходи в районі пройшли за підтримки саме міської ради. А при організації їх, як звертає увагу Сергій Панасюк, акцент ставили на залучення підростаючого покоління до спорту та отримання від нього задоволення.
Не буде сильної держави, доки не буде сильної особистості. А у вихованні сильної особистості немалу, якщо не головну, роль відіграє саме спорт.

с1

с2

с3

с4
Тетяна ПРИХОДЬКО.

 

 

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *