Незалежна громадсько-політична газета

Польський водій зім’яв п’ять авто

с1Серед постраждалих – житель району.

Гора понівеченого металу, троє поранених, з котрих двоє потрапили до лікарні. Такий ось невтішний результат дорожньої пригоди, що трапилася днями поблизу селища Голоби Ковельського районів. Винуватцем називають 56-річного водія вантажного “Volvo”. Рухаючись на зазначеному автомобілі трасою Ковель-Луцьк, той неподалік залізничного переїзду зіштовхнувся з останньою автівкою колони, яка саме очікувала дозволу на продовження руху. Це й спричинило ланцюгову реакцію, під час котрої постраждало ще кілька автомобілів.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Опитавши учасників, а також свідків ДТП, працівники поліції встановили, що за кермом “Volvo” перебував громадянин Республіки Польща. Перший удар припав на “Volkswagen crafter” 24-річного жителя Рівненщини, від цього бус вилетів на дах автомобіля “Славута” під керуванням 25-річного чоловіка із Любомльського району. Потому останній штовхнув “Mercedes” 32-річного камінь-каширця, який за інерцією врізався у вантажівку“ DAF” 50-річного чернігівчанина, що стояла попереду.

За попередньою інформацією, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і 47-річна пасажирка “Славути” отримали тілесні ушкодження та направлені до лікарні. Також травмований 2-річний пасажир мерседеса, але він не був госпіталізований.

Правоохоронці встановлюють причину ДТП.

Олександр Приймак.

Фото із соцмереж.

 

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *