Незалежна громадсько-політична газета

Вірте у диво і воно здійсниться!

 

с1День Святого Миколая є одним із найулюбленіших свят дітей і дорослих, адже хто з нас не любить отримувати подарунки.

сама легенда про Святого Миколая пронизана безмірною добротою, безкорисливістю, великодушністю – тими якостями, яких дуже не вистачає в наш прагматичний час.

Має свято і виховний зміст: щоб заслужити на подарунок від Святого, дітям треба бути чемними і слухняними. А дорослі мають змогу відчути, що дарувати щось іншим не менш приємно, ніж отримувати самим.

Колектив Раків-Ліського ДНЗ «Колосок» також написав листа до Святого Миколая з проханням привітати своїх вихованців смаколиками. Але в ангелят було дуже багато роботи, тому й листа довго ніхто не забирав. Вже й сподіватися на диво перестали, коли це Святий Миколай в особі Олени Петрівни Палагути, керівника Волинського благодійного фонду «Волинська родина» імені І.М.Єремеєва, надіслав цілий лантух подарунків. Якою радістю засвітилися оченята наших малюків, дізнавшись про несподіваний приємний сюрприз.

Але не тільки в цьому році наші малята відчули піклування і турботу про себе від цього благодійного фонду. Завдяки Ігорю Мироновичу були встановлені пластикові вікна, які затримують холодні північні вітри. Наша дітвора охоче удосконалює свої фізичні якості на чарівному ігровому майданчику, подарованому ще у 2012 році. Ігор Єремеєв завжди щиро радів нашим досягненням, сприяв розвитку здібностей і талантів дошкільнят, підтримував прагнення до успіху. Тож ця благодійницька діяльність продовжується завдяки його послідовникам.

Щиро раді, що добрі справи не закінчуються. Від імені наших малят, працівників і родин вихованців висловлюємо щиру подяку керівнику Волинського благодійного фонду «Волинська родина» імені І.М.Єремеєва О.П. Палагуті.

Нехай Господь укріпляє Вас і благословляє на подальші добрі справи! Тільки тоді світ стане кращим! Миру Вам і благополуччя, щасливого Нового року і веселих Різдвяних свят!

Світлана ІЩИК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *