Незалежна громадсько-політична газета

РОБОТА І НАВЧАННЯ В ПОЛЬЩІ ВІД ВОЛОНТЕРІВ

Польсько-український волонтерський консультативний центр з 20 грудня 2016 року розпочинає програму допомоги українській молоді, яка бачить для себе європейські перспективи. Ми не надаємо разової матеріальної допомоги, яка швидко закінчується. Ми надаємо змогу молодій людині самій заробляти собі на життя в Європі й одночасно здобувати вищу освіту в Польщі.
Оголошуємо набір молоді до 35 років для офіційної легальної роботи в Польщі (5 днів на тиждень з мінімальною платнею 2000-2500 злотих) та одночасним навчанням у вищому учбовому закладі (субота-неділя).
Ми не є однією з багатьох посередницьких контор, які рекрутують українців на заробітчанство за гроші або частину майбутньої зарплати. Наш центр об’єднав польських та українських волонтерів, які виконують свою благородну місію БЕЗКОШТОВНО.
В Україні це:
– забезпечення офіційної візової підтримки;
– кваліфікований переклад українських документів польською мовою;
– консультування на всіх етапах збору документів та отримання польської національної візи, що дає право знаходитися й працювати на території Польщі 365 днів на рік, а також вільно пересуватися всіма країнами ЄС;
– початковий курс вивчення польської мови;
– організація збору груп та супровід їх до Польщі.
На території Польщі це:
– прийом груп і поодиноких учасників програми;
– забезпечення житлом в сучасному студентському гуртожитку;
– індивідуальний підбір офіційної легальної роботи;
– навчання в неробочий час у вищому учбовому закладі;
– консультаційно-правовий супровід протягом всього часу роботи й навчання.
Ми не є «котом у мішку» чи сумнівними ділками, ми відкрито говоримо про себе. Керівником центру в Польщі є доктор хабілітований, професор Олександр Кучабський (Гданськ), в Україні — лауреат державної премії імені Івана Франка за 2016 рік, доктор наук, професор Олександр Радченко (Київ).
Записатися в першу групу можна у наших координаторів: пані Наталія (тел. 050-705-4847; 098 357 6387) та пані Оксана (тел. 095 122 6510; 097 827 8424) або через електронну пошту Польсько-українського волонтерського Центру puwkc@ukr.net, puwkc@o2.pl
Ти молодий, сповнений бажання досягти успіху в житті?
Використай свій шанс індивідуальної євроінтеграції!

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *