Незалежна громадсько-політична газета

Кращим вчителям — премії райради і райдержадміністрації

DSC_0355Головам районної ради та районної державної адміністрації доводиться досить часто вручати різного роду нагороди та відзнаки. Але, як зізнаються Віктор Сус та Валерій Дунайчук, їм особливо приємно це робити з нагоди Дня працівників освіти. Адже педагоги — це не просто наставники підростаючого покоління, це — сіячі цінностей, без яких неможливий поступ уперед.

Праця вчителя пошановувалася завжди. Відзначення людей цієї нелегкої, але такої почесної і важливої професії і сьогодні є досить актуальним.DSC_0374

Зокрема, вже котрий рік поспіль кращі з кращих в районі нагороджуються преміями районної ради та райдержадміністрації. Цьогоріч лауреатами стали вчитель математики НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія» №2 м. Каменя-Каширського Надія Мушка та директор, вчитель української мови і літератури НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст-ліцей» №1 імені Євгена Шабліовського м.Каменя-Каширського Людмила Тішкова.

Напередодні голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус вручили їм сертифікати на отримання премії. Виплата премії здійснюється одноразово в розмірі 4000 гривень.

Тетяна Федчик.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *