Незалежна громадсько-політична газета

Ми відкриємо вогонь на ураження!

на ураження

В Оперативному командуванні “Захід” відреагували на інформацію про можливу ескалацію обстановки на українсько-білоруському кордоні.

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зазначив, що українські Сили безпеки та оборони зламали плани ворога по Харківській області і по іншому північному напрямку: “Але справді загроза там залишається. Ворог не буде полишати спроб дестабілізувати ситуацію, відволікати сили й засоби українських Сил безпеки й оборони. Тому так, в цьому контексті це питання актуальне. Ми говоримо про російсько-українські кордони, ми говоримо про північний напрямок”.
На запитання, чи спостерігається наразі на окремих ділянках північного кордону накопичення сил, яких не було відносно нещодавно, Андрій Юсов відповів, що зараз у ГУР бачать спроби ворожих ДРГ і спроби ротації, зміни, поповнення окупаційних підрозділів: “Звичайно, Сили безпеки й оборони України за цим уважно спостерігають, готуються й проводять активні контрзаходи”.
В Оперативному командуванні “Захід” відреагували на інформацію про можливу ескалацію обстановки на українсько-білоруському кордоні: “Наші бійці вдосконалюють свої навички та готові до будь-яких викликів. Ми завжди на крок попереду ворога. Усі ворожі дії – відомі. Усі маневри – заздалегідь зрозумілі. Попереджаємо, що при перетині державного кордону України ворожими підрозділами ми відкриємо вогонь на ураження”.

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Фото відділу зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *