Незалежна громадсько-політична газета

Із трьох предметів — по 200 балів!

unnamed (1)Випускниця Раково-Ліського ліцею Анастасія Хаймик отримала максимальну оцінку у національному мультипредметному тестуванні з української, англійської мови та історії. Вона — у трійці лідерів за результатами НМТ в області.

 

Анастасія розповідає, що найлегшою при складанні НМТ видалася історія, дещо складнішими виявилися завдання із математики.

«Скажу відверто, що на такий високий результат я не сподівалася, хоча упродовж всього навчання в школі була відмінницею. На складання тесту відводилося 4 години. Але мені вдалося впоратися із завданнями трохи більше, ніж за дві з половиною. Друзі, знайомі цікавляться, куди планую вступати, який фах мрію обрати. Я вже остаточно визначилася: подамся на факультет англійської філології Києво-Могилянської академії», — поділилася планами майбутня абітурієнтка.

unnamedСтуденткою цього ж вузу мріє стати і «двістібальниця», також випускниця Раково-Ліського ліцею, Іванна Дрегель. Дівчині з легкістю підкорилася література. І з точними науками в неї також все гаразд. А відтак своє майбутнє вона пов’язує з комп’ютерною інженерією.
Успішністю у національному мультипредметному тесті також відзначилися Назар Сидорчук та Андрій Цьопич — обоє випускники Камінь-Каширського ліцею №1 ім. Є. Шабліовського. Хлопці — володарі золотої та срібної медалей відповідно за старанне навчання.
Зокрема, Андрія не підвела цариця наук — математика. Відмінні знання він підтвердив у НМТ, склавши тест на 200 балів. За свої досягнення хлопець дякує наставницям Людмилі Гунчик та Лідії Лагоді. Натомість, лише три бали до омріяних двісті Андрієві не вистачило з історії.
Тим часом, щоб здобути блискучі знання з іноземної мови і, як підсумок, неперевершений результат — 200 балів — Назар Сидорчук черпав науку не лише зі шкільної програми. У поміч майбутньому програмістові слугували додаткові заняття із наставниками поза межами навчального закладу.
Бажаємо подальших успіхів здібним камінь-каширцям. Вони є честю та гордістю громади.
Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *