Незалежна громадсько-політична газета

У школах району реалізовуватимуть державний безпековий проєкт

Наприкінці 2023 року на державному рівні анонсували ще один безпековий проєкт. Він має охопити заклади освіти і передбачає присутність в них поліцейських.

Про реалізацію запланованого говорили вчора, 4 січня, під час робочої наради, яку провела начальниця РВА Ольга Ващук за участю керівників територіальних громад, правоохоронних і силових структур, військових, освітян. А також заступника начальника управління поліції охорони у Волинській області Юрія Лисая, – інформує відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації.

За словами Юрія Дмитровича, протягом 2024 – 2025 років в Україні всі заклади загальної середньої освіти планують забезпечити охороною поліції. Нині стартував перший етап проєкту «Офіцер безпеки».

Згідно з переліком, визначеним профільним міністерством, у Камінь-Каширському районі правоохоронці забезпечуватимуть охорону 23 шкіл. Де саме, та які функції виконуватимуть поліцейські, читайте у паперовому варіанті  газети «Полісся».

word-image-127

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *