Незалежна громадсько-політична газета

П’ятеро жителів села Хотешів отримали від благодійників інвалідні візки

Зі сльозами радості та словами вдячності зустрічали хотешівці минулого тижня волонтерів, які відгукнулися на прохання допомогти засобами для пересування п’ятьом місцевим жителям. Адже переконані, що труднощі, з якими стикалися ці люди впродовж тривалого часу, тепер долатимуться легше.

DSC_0346DSC_0327Місяць тому Хотешівський сільський комітет, якого очолює Володимир Маковецький, звернувся до благодійного фонду «Віримо в Україну» з проханням надати інвалідні візки для людей, котрі мають проблеми із опорно-руховим апаратом. Потреба у таких засобах виникла, зокрема, у Ярослава Гірченка, Миколи Птачика, Віктора Марчука (не можуть самостійно пересуватися внаслідок хвороб), Світлани і Катерини Королік (втратили мобільність через травми).
DSC_0360У доброчинній організації відгукнулися на прохання і знайшли можливість допомогти цим людям. Відтак представник фонду «Віримо в Україну» на Камінь-Каширщині Віталій Мисік спільно з партнерами доставив візки цим людям.
«Сподіваємося, інвалідні коляски, які, до речі, нові, допоможуть цим жителям у пересуванні. Маючи можливість, раді підтримати у непростий час», — зазначив Віталій Петрович і побажав кожному здоров’я.

DSC_0355Насправді це не перша доброчинна акція, яка реалізовується на Камінь-Каширщині благодійним фондом «Віримо в Україну». Як розповідає Віталій Мисік, допомогу вдавалося залучати також для Камінь-Каширської ЦРЛ. Їй передавали інвалідні візки, дитяче харчування, засоби гігієни.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *