Незалежна громадсько-політична газета

“Їду за Героїв рідної землі”

29 серпня Україна вшанувала своїх захисників, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Дата обрана в пам’ять про Іловайську трагедію 2014 року. Цього дня українці згадують військовослужбовців, учасників добровольчих формувань, завдячують їхньому подвигу, організовуючи різноманітні заходи.

unnamed (5)У Камені-Каширському вперше стартував велопробіг, присвячений скорботній днині. Так, більше двадцяти учасників на велосипедах продемонстрували єднання і повагу воїнам громади.
unnamed (2)Велопрогулянка розпочалася символічно від Алеї Слави Героїв, де присутні вшанували полеглих хвилиною мовчання та виконали Гімн України. Колону очолив Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась, який традиційно бере участь у тематичних велопробігах, що відбуваються на теренах громади. Містяни на велосипедах подолали відстань у 30 кілометрів, проїхавши за напрямком Камінь-Каширський — Видерта. Маршрут обрали невипадково. Велосипедисти у Видерті здійснили покладання квітів на могили загиблих у російсько-українській війні наших земляків Дмитра Герасимика, Сергія Цепуха, Віктора Савчука. Ми пам’ятаємо. Нам болить…

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *