Незалежна громадсько-політична газета

Тепер і фанати футболу цінують мистецький хист молодої виконавиці музики і пісні

лосєва2Наша талановита землячка Наталія Лосєва із Нових Червищ, творчість якої набуває все більшої популярності, нещодавно заграла на стадіоні імені Валерія Лобановського в Києві. Під час відкриття футбольного матчу Української прем’єр-ліги між клубами “Динамо” – “Зоря” вона акомпонувала на бандурі виконавцеві Гімну України, молодому українському співакові Вадимові Олійнику.

Ми давно знаємо Наталю як обдаровану музикантку, співачку та композиторку. Дівчина ще зі школи заворожувала слухачів своїм голосом. Навчаючись у Волинському державному коледжі культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського, вона здобула титул найкращої студентки. А згодом почала полонити слухачів своїми піснями та музикою до них. У її доробку є кілька таких. Зокрема, серед останніх – «Ще одна осінь», «Лялька», прем’єра яких відбулася восени минулого року.

«Відверто, найболючіша моя прем’єра. Присвята загиблим у цій жалюгідній, нікому непотрібній війні, дітям. Дивно, та я згадала, як колись грала у війну з ляльками, коли на неї, здавалось би, ще й натяку не було. Шкода, що сьогодні у цій грі грають головних героїв тисячі наших дітей, та ще більше шкода, що перемагають не усі», — написала Наталія Лосєва у релізі до пісні «Лялька».

лосєваЦі пісні, народжені під час війни, вже набрали десятки тисяч переглядів лише на ютуб-каналі співачки. І їх кількість продовжує зростати.

А тепер от до числа прихильників творчості нашої землячки, вочевидь, додадуться ще й шанувальники футболу. Нещодавно дівчина заграла на бандурі під час відкриття футбольного матчу Української прем’єр-ліги на стадіоні імені Валерія Лобановського в Києві.

«Я не дуже часто беру бандуру до рук, але коли беру, народжується особливий, незабутній момент. Відкриття футбольного матчу “Динамо” – “Зоря” на стадіоні «Динамо», — прокоментувала це на своїй фейсбук-сторінці Наталія.

Вона акомпонувала під час виконання Гімну України молодому українському співакові Вадимові Олійнику.

Крім того, наша виконавиця нещодавно розмістила у соцмережах переспів саундтреку до мультфільму «Мавка. Лісова пісня», який 2 березня з’явився у національному прокаті. І, чесно кажучи, це напрочуд заворожуюче та казково. Переконайтеся самі, відвідавши соцсторінки Наталі.

До речі, там можете також знайти презентацію її особистого «продукту» — вокального тренувальника. Його вона створила для людей, які хочуть навчитись співати вдома. Він підходить, за словами дівчини, як для абсолютних початківців, так і для людей, які уже трохи займались вокалом.

«Цей міні-курс — ідеальний варіант для тих, хто не має можливості відвідувати індивідуальні заняття з вокалу з різних причин, але ну дуже любить і хоче співати. Хай навіть для себе, чи для своєї близької людини, чи кавери в інтернет виставляти. Усі причини важливі, щоб почати вчитись», — пише Наталія Лосєва.

Вона впевнена, що тренувальник працює. Бо, мовляв, усі вправи протестовані десятками її учнів, а серед них відомі артисти та блогери, новачки і ті, хто вчився вокалу у інших викладачів раніше. Сама ж Наталка навчалась за однією з найпопулярніших методик EVT, котру започаткувала італійська співачка Jo Estill.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *