Незалежна громадсько-політична газета

Чергові перемоги важкоатлеток

Завдяки тому, що наші захисники міцно тримають збройний фронт, мужньо даючи відсіч рашистам, камінь-каширські важкоатлети мають можливість виборювати перемоги на спортивному фронті.

андрусь1І знову маємо чим пишатися. Результати виступів спортсменок краю на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 17 років та Всеукраїнському турнірі на підтримку Збройних сил України як завжди найкращі.
андрусь

Зазначимо, що змагання стартували 14 листопада у місті Свалява Закарпатської області. На початок тижня було відомо про перемоги двох важкоатлеток Камінь-Каширщини. Зокрема, Катерина Малащук та Олександра Чмух (обидві — учениці ЗЗСО «Видертський ліцей») вибороли перші місця у своїх вагових категоріях. Зрозуміло, що перемогу дівчата здобули завдяки наполегливій праці разом зі своїми тренерами Валентином Андрусем та Богданом Андрусем.
Приємним є і той факт, що п’ятеро вихованок Камінь-Каширської дитячо-юнацької спортивної школи увійшли до складу збірної України з важкої атлетики. Серед них — Христина Кузьмич, Софія Козак, Анна Король (усі троє — учениці ЗЗСО «Грудківський ліцей»), Марія Чмух (учениця ЗЗСО «Видертський ліцей») та Карина Кривдік (учениця Гуто-Камінської гімназії-філії).
Підготувала
Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *