Незалежна громадсько-політична газета

Камінь-каширці — лідери спортивного фестивалю серед міст районного значення

Традиційний обласний фестиваль фізичної культури і спорту, що у вихідні зібрав пів тисячі учасників у Тростянці Ківерцівської громади, цього разу присвятили благодійній підтримці Збройних сил України.

unnamed (1)Спортивні номінації розподілили за територіальною ознакою. Тож у дев’яти видах змагань оцінювали виступи представників міст обласного, районного значень, селищних та сільських громад.
За сумою здобутих очок у різноманітних естафетах перше місце серед міст Волині районного значення здобула збірна команда Каменя-unnamed (2)Каширського. Варто нагадати, що найвищий результат у загальному заліку наші спортсмени виборюють другий рік поспіль.
Камінь-каширці стали лідерами у перетягуванні каната, гирьовому спорті. Найвищу нагороду здобула найспритніша родина Пугачів у номінації “Мама, тато, я — спортивна сім’я. Не втримали переможних позицій у змаганнях з волейболу, дартсу, шашок та козацьких розваг, однак це жодним чином не вплинуло на загальний підсумок.
unnamed (3)Зібрані кошти, а це 42 тисячі 233 гривні, організатори змагань витратять на забезпечення волинських воїнів зимовими комплектами одягу, а також спортивниим інвентарем бійців 204 бригади ЗСУ — учасників благодійного футбольного матчу, зіграного в рамках фестивалю.

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *