Незалежна громадсько-політична газета

Рахунок виявився гіршим, аніж сама гра

Минулої неділі на стадіоні “Колос” у Камені-Каширському відбувся матч другого туру футбольної першості Волині між  ФК “Камінь” і ФК “Володимир”.

unnamed (3)Перед початком поєдинку спортсменів привітав заступник голови Федерації футболу області Володимир Журибіда. Він вручив господарям поля переможний кубок та медалі за зайняте друге місце у минулорічному футбольному чемпіонаті. За словами Володимира Журибіди, церемонію нагородження через об’єктивні причини відкладали, втім відзнаки мають бути у своїх власників, а з ними і подарункові м’ячі для команди призерів також передав футбольний функціонер.
Слід зазначити, що гра першого туру для нашої команди завершилась поразкою. Тоді камінь-каширці на виїзді лише на 90 хвилині матчу пропустили гол, поступившись молодіжній команді луцької “Волині” з рахунком 1:0. Хоч, зазначають футбольні експерти, наші земляки не гірше за суперників вели гру.
unnamed (10)Недільна зустріч удома для місцевої команди, на жаль, теж не увінчалася успіхом незважаючи на те, що стартували господарі поля досить успішно. Камінь-каширці у першому таймі домінували над суперником, завершили першу половину зустрічі з рахунком 2:0 на свою користь. Натомість вже в другому таймі дух команди з Володимира значно зміцнів, тож під кінець зустрічі суперник зумів тричі забити у наші ворота. Гра завершилася з результатом 2:3 на користь гостей.
Наступна зустріч для ФК “Камінь” обіцяє бути не менш захопливою. Тож наші футболісти активно готуються до поєдинку проти “Шахтаря” з Нововолинська, що відбудеться на виїзді.

Леся МІНІБАЄВА.
Фото автора.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *