Незалежна громадсько-політична газета

Діти хочуть придбати захисникам дрон

За три дні ярмаркування кондитеркою вони зібрали 33 тисячі 177 гривень.

У базарні дні — четвер та неділю — поблизу супермаркету «Наш край», що у центрі Каменя-Каширського, вихованці ліцею №1 Яромир Соловей, Богдан Букало, Христина Полюхова та Марія Токарчук, тато якої несе службу в лавах ЗСУ, продають домашню випічку, аби зібрати гроші і придбати дрон для українських воїнів. Солодкі смаколики випікають для них їхні батьки, котрі й ініціювали хорошу справу.

unnamed (1)Громадськість активно підтримує починання дітей. Лише за дві години першого дня вдалося зібрати майже сім тисяч гривень.

unnamed (2)unnamed (4)Дивовижно, що навіть дощова в окремі дні погода не змогла остудити запалу дітей. «За нашими воїнами ніхто не носить парасольки, тому і нас не намочить», — жартома відповідали діти дорослим, які спонукали їх перечекати негоду в теплій оселі. Настирливість і старанність дали свій результат. Упродовж трьох днів школярам вдалося виручити понад 33 тисячі гривень.

unnamed (8)Кошти, що залишаться після придбання дрона, юні волонтери мають намір використати на купівлю буржуйок для наших захисників.

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *