Незалежна громадсько-політична газета

Врятував дитину, яка тонула

У житті може трапитися будь-що, але ніщо не трапляється просто так. Минулого четверга камінь-каширцю Вадиму Андрусю випало відвернути велику біду від родини містян. Чоловік якраз вчасно проїжджав поруч водойми, де тієї миті тонув півторарічний хлопчик (син цих людей) і врятував майже бездиханне дитя.

Не інакше як дивом називає порятунок хлопчика сам рятівник. Зі слів Вадима, він міг би і не помітити маленького потопельника, адже спершу, коли зауважив щось у річці, подумав, що це, напевно, лялька. Тільки придивившись уважніше, зрозумів і вжахнувся – за течією неспішно пливе… дитина. Не гаючи часу, кинувся на допомогу. Витягнув із води маля, котре вже й не рухалося, і взявся реанімувати. Через трохи воно почало подавати ознаки життя, дихати. А згодом на крик чоловіка “Чия дитина?” стали збігатися люди, зосібна, додає співрозмовник, також і наляканий батько.
– У мене самого дитина такого віку, то дуже перейнявся тим випадком. Мабуть, що Господь привів на те місце, бо другим чином не поясню. Згодом потому батько хлопчика приїздив і дякував за порятунок сина, розповів, що залишив незамкнутими ворота. Звісно, ніхто не застрахований від подібного. І добре, що все минулося добре. Сам же, відчуваю тепер, став для цієї дитини наче духовним татом, – ділиться пережитим Вадим Андрусь.
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *