Незалежна громадсько-політична газета

На потреби військових б’юті-майстри Каменя-Каширського зібрали 10500 гривень

Професіонали індустрії краси на базі “N_STUDIO”, що у Камені-Каширському, минулої суботи організували благодійний розіграш.

1

Ольга Бойко, майстерка з нарощування вій

 

Найцікавіше те, що кожна лотерея була виграшна, а відтак усі, хто взяв участь, отримали подарунки та сертифікат на послугу або косметику. Ціна квитка — 300 гривень. Загалом було розіграно 35 квитків.
Серед представлених лотів: стрижки чоловічі та жіночі, ламінування та нарощення вій, манікюр, воскова депіляція, послуги майстра-бровіста, фарбування волосся тощо. Крім того, одному із власників “щасливого” квитка було надано можливість оренди фотостудії на 1 годину.
Як розповідають б’юті-фахівці, ідею організації подібного заходу запропонували волонтери, а вони своєю чергою охоче підхопили задум. Ось таким чином вдалося підтримати наших захисників. Тож виручені кошти спрямують на покупку пального та придбання рацій.
У найближчих планах організаторів — залучити до благодійного розіграшу місцевих підприємців. А подарунками можуть бути продуктові кошики, фрукти, сувеніри та багато іншого.

Леся МІНІБАЄВА.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *