Незалежна громадсько-політична газета

Ліхтарі встановили, а на вулицях темінь

Наприкінці минулого року в селі Карпилівка провели певні роботи щодо покращення благоустрою населеного пункту. Державним коштом і за фінансової співучасті Сошичненської громади модернізували старі мережі вуличного освітлення — встановили сучасні ощадні ліхтарі та інше необхідне обладнання. На це витратили понад 400 тисяч гривень.

IMG-8dc09e1ad0accd7aa4f4abf8944d269a-VТож жителі мали б уже відчути усі вигоди такого покращення. Але нічної пори на вулицях села темно, хоч око виколи, так як жодна лампа ще й досі не світить. Журналісти районки з’ясували причину такої ситуації.
– Причина напрочуд банальна – бюрократичні затримки, – пояснює заступник Сошичненського сільського голови Віталій Ярощук. – Попри виконання всіх необхідних умов проєкту, запустити в експлуатацію реконструйовані мережі нам поки не вдалося. Зазнали змін правила щодо їх підключення, внаслідок чого виникли додаткові процедурні моменти, що необхідно погодити. Сподіваюся, вдасться чимшвидше все унормувати та остаточно завершити гарну справу.
Хочеться сподіватися, що невдовзі вуличні ліхтарі у Карпилівці таки засвітяться і жителі не спотикатимуться через темінь.

Олександр ПРИЙМАК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *