Незалежна громадсько-політична газета

Королі баскетбольного майданчика

Честь Камінь-Каширської ТГ на завершальному  етапі обласних змагань із баскетболу, котрі відбудуться незабаром в місті Володимирі, відстоюватиме команда Камінь-Каширського ліцею №2.

фото 1 Переможці змаганьУ райцентрі 2 лютого шість кращих юнацьких команд освітніх закладів громади, переможці початкового етапу ХІХ Спортивих ігор школярів Волині з баскетболу, позмагалися за першість. Серед цих фіналістів у трійку лідерів потрапили збірні Підцир’ївського ліцею (третє місце) та Камінь-Каширського ліцею №1 (друге місце), а чемпіонами стали хлопчаки Камінь-Каширського ліцею №2.
ФОТО 2   Переможці Кубку - Дрім ТімОкрім того, днями відбулось ще одне баскетбольне дійство на теренах Камінь-Каширщини – відкритий Кубок громади серед аматорських чоловічих команд та спорттовариств «Спортивна зима – 2022». У ньому взяли участь шість команд, серед яких перемогу здобули камінь-каширці з «Дрім-Тім». До призової трійки, окрім них, увійшли також збірні «Сошичне» та «Лейкерс» (та ж сама команда Камінь-Каширського ліцею №2, яка стала чемпіоном серед юнаків, але у підсиленому складі), які посіли відповідно друге та третє місця.
«Ми грали в Кубку міста 12 разів, з яких у нас – 5 перших місць, 6 других та одне третє», – підсумував здобутки капітан дрім-тімівців Олександр Макарчук, який щороку спеціально приїздить та групує місцеву команду, хоча вже проживає в Тернополі.
Кращими гравцями змагань стали сошичненець Олександр Зінчук та камінь-каширці Андрій Ковальчук й Артем Козік.
Іванна ГАЙДУЧИК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *