Незалежна громадсько-політична газета

Читачі віддають перевагу «Поліссю»

Інтерес до періодики у жителів Камінь-Каширщини дещо зменшився, але однаково є люди, які передплачують по кілька друкованих видань одразу на цілий рік.

Без имени-1

   Олександр Кривдік свою газету читає в першу чергу.

Як зауважують у Камінь-Каширському відділенні Укрпошти, цього року рівень передплати на всі газети та журнали знизився орієнтовно на 10 відсотків. Втратили трохи читацької аудиторії волинські обласні газети, районні.
— Якщо проаналізувати, що читають жителі Камінь-Каширщини, то помічаємо, що це найчастіше видання, котрі містять різнопланову інформацію, яку подають районна газета «Полісся», обласна «Волинь-нова», регіональна «Вісник+К». Серед них найбільш рейтинговою є «Полісся». Її передплачує майже 4,5 тисячі краян. Виписують також тижневики «Твій вибір», «Програму панораму», «Ти і я». Але разом з тим цікавлять широку аудиторію і такі видання, що виходять раз в місяць: «Люди і долі», «Духовність», «Журнал для жінок», «Сімейний порадник», «Швидка допомога на всі випадки життя», «Твоє життя», «Народна медицина», «Від села до села», «Між нами бабами», «Життя пенсіонера», — розповідає Сергій Остапук, начальник Камінь-Каширського відділення Укрпошти.
Загалом поштовики краю оформили на 2022 рік передплату на більш як 16 тисяч примірників різних видань (в колишніх межах Камінь-Каширського району). Зазвичай, кажуть листоноші, люди передплачують газети на пів року чи на рік одразу. Хоча є й такі, що лише на квартал, але у такому випадку навіть до десяти видань. Наприклад, так практикує жителька Каменя-Каширського Валентина Домарецька. А от містянин Олександр Кривдік виписує на цілий рік по 5-6 газет.
За кількістю передплати найбільш читаючими селами були раніше і залишаються нині Раків Ліс, Воєгоща, Грудки. У цих населених пунктах найбільше читають і зокрема «Полісся».

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *