Незалежна громадсько-політична газета

За державу з таким стягом віддав життя

У Видерті на будинку, де проживав полеглий у російсько-українській війні Сергій Цепух, встановили прапор. Мама Героя Галина Цепух каже, що так має бути всюди в ім’я подвигу тих, хто, захищаючи Батьківщину, поклав своє життя. Щоб люди знали, кому завдячують мирним небом і які є справжні патріоти. 

IMG-2d65ecbd577f15ab2437fd59d6199559-V— Біля нашого будинку був державний стяг. Свого часу ми встановили його сяк-так своїми силами з використанням підручних матеріалів. Але якось я запитала у працівників військкомату, чи не могли б вони облаштувати все, як годиться. І мене почули, — розповідає Галина Іванівна.
У вівторок, в переддень великого свята Богоявлення, представник Камінь-Каширського районного військового комісаріату Олександр Матвійчук навідався до батьків загиблого Сергія Цепуха і на будинку, де проживав захисник, закріпив належним чином блакитно-жовтий стяг.
— Щиро вдячна за це передусім комісарові Сергієві Гладунові, працівникам військкомату та міській раді, яка надала прапор, — каже Галина Цепух.
Серце матері болітиме завжди через непоправну втрату – загибель сина на війні. Але вона горда тим, що виховала мужнього і гідного прикладу громадянина України. Тож цінуймо і ми його подвиг, вшановуймо його пам’ять і на прикладі таких як він виховуймо покоління справжніх патріотів.

Тетяна ПРИХОДЬКО.
На фото: батько Сергія Цепуха — Михайло Цепух із вівчаркою свого сина.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *