Незалежна громадсько-політична газета

Анатолій КАЛЮХ: “Маємо бути жертовними і чуйними до біди ближнього”

Уже традиційно за ініціативи та участі Церкви «Христа Спасителя» євангельських християн-баптистів у Камені-Каширському відбувся різдвяний благодійний концерт. Цьогоріч під час заходу «Ісус – Спаситель світу» вдалося зібрати 61 тисячу гривень для двох нужденних діток із нашого району.

bede4d65-3c06-487d-b240-279d69f7bfaeТаку духовно-доброчинну акцію євангельські християни-баптисти проводять вже декілька років поспіль. Долучитися до дійства, яке проходило 9 січня, змогли усі охочі жителі міста та району. Відвідали його також такі поважні персони, як голова Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Ярослав Троць, місіонер зі Сполучених Штатів Америки Річард Махер, пастор Церкви «Христа Спасителя» ЄХБ міста Каменя-Каширського Анатолій Калюх, помічник нардепки Ірини Констанкевич – Юрій Дмитрук. Вони звернулися до присутніх з вітаннями, проповідями й молитвами.

 

DSC_0963Християнські хори, родинні колективи, солісти, декламатори та духовий оркестр огорнули зал у затишну родинну атмосферу. А у щирому дитячому різноголоссі дзвінко виринала надія на перспективне щасливе майбутнє для нашої країни.

DSC_0961Концерт завершився спільною молитвою за Україну. Провели також благодійний збір. Цього року пожертву одразу передали мамам двох дітей з Камінь-Каширщини. Кошти підуть на лікування для трирічної Маргарити Свиридюк із села Котуш, у якої в ранньому віці діагностували ДЦП і сенсоневральну глухоту, а також семилітньому Арсенові Обушко з Гути-Боровенської, який з народження бореться із правобічною клишоногістю. Життєвий шлях обох діток із пелюшок надзвичайно тяжкий фізично, морально та фінансово. Кожен із них й надалі потребує дороговартісного лікування та реабілітації.

210963e4-215d-4d4e-a9af-88a6c896ac3e«Ми повинні єднатися у такий нелегкий для нашої країни час та бути жертовними і чуйними до біди ближнього. Тож, сподіваємося, такі благодійні акції проводитимуться частіше у нашому місті. Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в організації нашого духовного заходу, за сприяння в проведенні — місцевій владі та адміністрації районного будинку культури, а також тим, хто простягнув руку допомоги краянам. Хай Господь Ісус Христос благословить кожну сім’ю і родину нашого міста та району, народиться у кожному серці та дарує Свій мир і вічне спасіння!», — зазначив пастор Анатолій Калюх.

 

Іванна Гайдучик.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *