Незалежна громадсько-політична газета

Осінній туристичний сезон завершили перемогою

Тищук 1Камінь-каширці вкотре підтвердили звання найкращих – цього разу на XXI обласних змаганнях зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Волинська осінь», які проходили 26-28 жовтня.

Як повідомив директор станції юних туристів Іван Тищук, до складу команди, яка представляла Камінь-Каширську міську громаду, увійшли 34 юні туристи-учні 3-11 класів ліцеїв міста та села Раків Ліс, вихованці станції юних туристів і центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства. Змагалися у п’яти вікових групах і протягом трьох днів на високому рівні продемонстрували колегам та організаторам свої навики роботи з компасом та картою, спритність і витривалість. У підсумку, за результатами першого дня змагань у селі Масловець отримали загальнокомандне золото, другого дня у селі Городилець (Ковельщина) – срібло, і знову завоювали першість у фінальній боротьбі, яка третього дня проходила на території села Забороль (Луцький район). Крім того, 15 спортсменів команди отримали 20 медалей в особистому заліку: 7 золотих, 6 срібних та 7 бронзових.
Нагадаємо, юних туристів громади незмінно ведуть до перемог тренери Іван Тищук, Василь Трофимчук, Сергій Карпік, Сергій Крам та Людмила Кузьмич. Цікаво, що на цих змаганнях вони також змогли перевірити та вдосконалити свої навики орієнтування за допомогою нових пристосувань. Попереду в камінь-каширців – зимовий, але не менш активний сезон мандрівних випробувань і, сподіваємося, досягнень. Побажаємо їм успіху!
Іванна ВЕЛИЧКО.
Фото Івана ТИЩУКА.

 

НОВИНИ, ПУБЛІКАЦІЇ, Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *