Незалежна громадсько-політична газета

Із пошкодженого водопроводу вода дзюрчить уже майже місяць

Однак комунальники міста не лише не поспішають виправити ситуацію, а й навіть не зважили за потрібне з’ясувати причину витікання води

20211013_082011На вулиці Лесі Українки у Камені-Каширському вже кілька тижнів просто з-під землі тече вода, наповнюючи дренажну канаву поруч із людськими оселями. Очевидно, припускають містяни, десь трапився прорив труби центрального водогону.

Поки нічого не вказує на можливе підтоплення домогосподарств. Та не так це найбільше тривожить камінь-каширців, як те, що за стільки часу комунальні служби все ще не усунули проблему, не приступили до ремонту системи водопостачання. Тим самим цінний ресурс – питна вода, добування, очистка та транспортування котрої оплачується коштом жителів міста, витрачається даремно. Невже Камінь-Каширський настільки багатий, що може дозволити собі подібне марнотратство? Сумнівно!
У Камінь-Каширському виробничому управлінні житлово-комунального господарства не стали заперечувати факту, що на згаданій вулиці спостерігається підземний витік води. Хоча до кінця не впевнені, чи дійсно причиною того є дірявий водогін, припустивши можливість прориву каналізаційного колектору. Аби не гадати на кавовій гущі, комунальникам варто було би давним-давно елементарно розкопати ймовірне місце аварії та переконатися наочно що ж там прорвало. Чому цього досі не зроблено? Головний інженер підприємства Олександр Гордійчук пояснив журналістам “Полісся” це браком вільних рук.

Олександр ПРИЙМАК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *