Незалежна громадсько-політична газета

Обдаровані діти — інтелектуальна еліта України

с1В актовій залі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 м. Каменя-Каширського відбувся традиційний «вернісаж творчих особистостей» із вшанування інтелектуально обдарованих дітей району та педагогічної майстерності їх наставників.

Зокрема, вітання приймали стипендіати міської ради, районної ради, відділу освіти райдержадміністрації та голови райдержадміністрації Катерина Василенко, Ірина Кривдік, Ірина Зубок, Артем Дейнека, Наталія Брич. Нагороджували переможців обласних олімпіад у номінації «Інтелектуальна обдарованість» — 14 учнів, суспільно-гуманітарних дисциплін – 12 учнів. У номінації «Наукове дослідництво» вітали 8 учнів — переможців обласних і Всеукраїнських дослідницьких конкурсів, в т.ч. конкурсу-захисту МАН, у номінації «Творча обдарованість» — 13 учнів — переможців обласних мовно-літературних конкурсів, конкурсів художньої самодіяльності тощо. 15 школярів отримали нагороди за перемогу у обласних спортивних і туристських змаганнях, чемпіонатах, експедиціях у номінації «Спортивні і туристські досягнення». Приймали вітання школярі і за командні перемоги в обласних оглядах-конкурсах, фестивалях, турнірах, змаганнях (14 учнів).

Відзначили на святі і всіх вчителів-наставників, вихованці яких здобули перемоги в олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях – загалом 64 вчителя різних предметів та дисциплін. Окрім того нагородили 15 педагогів грамотами районної ради, 16 – грамотами районної державної адміністрації. На сцену за нагородами піднімалися лауреати конкурсів у номінаціях «Історія», «Математика», «Захист Вітчизни», «Англійська мова», «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування», активні учасники та переможці районного етапу конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури з елементами футболу», лауреати обласного конкурсу «Класний керівник року». Переможці ХХ обласної виставки «Творчі сходинки» отримали грамоти і подяки обласного управління освіти, науки та молоді.

Окремо були відзначені голови профспілкових комітетів, переможці першого етапу районного огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій «На захисті прав і соціальних гарантій», присвяченого 25-ій річниці Незалежності України.

11 директорів шкіл, педагогічні колективи яких зайняли призові позиції в системі рейтингового оцінювання діяльності за результатами предметних олімпіад, художньо-естетичних конкурсів, еколого-натуралістичної роботи, районної спартакіади також отримали відзнаки.

“Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України” – не втомлювалися повторювати посадовці районної і міської влади, нагороджуючи всіх номінантів грамотами і подяками із грошовим заохоченням.

с2 с3

с4 с5

Тетяна ПРИХОДЬКО.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *