Незалежна громадсько-політична газета

Мамам полеглих Героїв – квіти і шана

За ініціативи керівництва міста і району на Камінь-Каширщині організували просвітницьку акцію «Подякуй мамі захисника», присвячену Дню матері, який щорічно відзначають у другу неділю травня.

Нагородження матерів загиблих воїнівТож напередодні шанованого свята очільниця Камінь-Каширської РДА Ольга Ващук із міським головою Віктором Пасем відвідали сім’ї загиблих Героїв, які проживають на теренах Камінь-Каширської територіальної громади. Посадовці зустрілися з матерями воїнів АТО/ООС, зокрема, Катериною Склезь (місто Камінь-Кашиський), Галиною Цепух (село Видерта), Галиною Шеметюк (село Волиця), Оленою Сотник (село Грудки), Марією Приймак (село Полиці). Не оминули увагою обійстя Наталії Герасимик, дружини полеглого на Сході Дмитра Герасимика із Видерти, а у селі Ворокомле відвідали Марію Зубач, син якої загинув в Афганістані.
З рук представників влади кожна з цих жінок отримала квіти, матеріальну допомогу, слова підтримки та привітання з нагоди Великодніх свят і Дня матері. Посадовці поклали квіти на могили Героїв.
Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *