Незалежна громадсько-політична газета

У райцентрі розпочали ямковий ремонт

Цьогорічної зими дороги райцентру просто не витримали. Асфальтове покриття вкрилося ямами практично на всіх вулицях, білощебеневі дороги розлізлися. 

1

Втім, варто зазначити, що міська влада не стала відтягувати із впорядкуванням шляхів. Щойно дозволили погодні умови дорожники почали ремонтувати асфальтовані вулиці.
— Протягом останніх двох тижнів працівники Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор» ліквідували глибокі вибоїни. Проведений тендер, якщо нам дозволятиме погода, до Пасхи будуть залатані й решта, — розповів міський голова Віктор Пась.
За його словами, вже витратили на ямковий ремонт 36 тисяч гривень із міського бюджету. Загалом на поточні ремонти доріг у місті та громаді вцілому закладено 800 тисяч гривень.
— На вулиці 1 Травня ми не будемо проводити ямковий ремонт, бо там плануємо повністю відновити покриття. Відповідно до проєкту вартість робіт — три мільйони гривень. Це буде асфальтуватися дорога від центру міста до Сервісного центру із заїздами до закладів дошкільної освіти №2 та №3. Проводиться тендер. Наразі міська рада вже заклала свій мільйон, ще мільйон мають виділити із обласного бюджету. І, думаю, що і решту зможемо знайти, — каже Віктор Іванович.
Разом з тим зауважуємо, що є нагальна потреба в грейдеруванні шляхів з білощебеневим покриттям. Міський очільник запевняє — це питання поступово також вирішуватиметься, але вважає, що громаді обов’язково потрібно придбати грейдера. Мовляв, хоч і коштуватиме він близько двох мільйонів гривень, це буде економічно обгрунтованим рішенням.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *