Незалежна громадсько-політична газета

Суперприз знайшов щасливу читачку “Полісся”

1

Четверговий вечір. Чоловік читає газету і вголос весело оголошує: «Кузьмич Марія, Камінь-Каширський. Приз – мультиварка». Знаючи веселий норов свого обранця, дружина підігрує йому легкою посмішкою, піддає черговий жарт сумніву і повертається до перегляду фільму. Чоловік не вгаває і таки доводить правдивість своїх слів – вручає дружині газету в руки. Так, самостійно прочитавши ім’я в списку переможців розіграшу призів серед передплатників газети «Полісся», Марія Степанівна нарешті повірила в удачу. А через кілька днів весело розповіла свою історію працівникам редакції.

Якщо в четвер газету не принесуть, то вже мій Василь нервує, деколи лається. Бо ж що ж то таке, що вчасно не прочитає останні новини. А вже як листоноші принесуть пресу, то вичитає усе до останнього рядка. Я теж все перечитую, але він – ну справжнісінький фанат, – ділиться жвава Марія Степанівна. Каже, сама найбільше любить читати цікаві історії, огляди подій, а окремі практичні публікації навіть зберігає в спеціальному записнику. Аби були під рукою.

Ясна річ, ми також поцікавилися як давно у домі Кузьмичів читають газету «Полісся». Було приємно дізнатися, що пан Василь і пані Марія – давні поціновувачі друкованого слова. Що ж до нашої переможниці, то вона – педагог, але уже на заслуженому відпочинку. Любить працювати з людьми, тож деякий час навіть спробувала себе в ролі продавця. Нині приділяє час сім’ї і захопленню – кулінарії. Зізнається, особливо любить працювати з тістом: пекти кекси, ватрушки, пироги, ліпити вареники чи пельмені, смажити налисники. Тож у новій мультиварці буде пробувати випікати. Каже, подруги давно вихвалялися, що в ній готують навіть торти. Тепер вже й сама переконається у перевагах кухонного девайсу. А заодно пообіцяла на 8 березня спекти по-новому десерт і поділитися своїм успіхом з читачами «Полісся».

– Але першою стравою, приготовленою у виграній мультиварці, таки буде плов. Це один із улюблених обідів у нашій сім’ї. А в мультиварці, подейкують, він виходить особливо апетитний і розсипчастий. Зберуться діти – посмакуємо. Ще ж можна й голубці тушкувати, варити бульйони. Функцій багато – будемо експериментувати! – захоплено прощебетала Марія Степанівна, оглядаючи свою нову помічницю.

Ми ж побажаємо господині апетитних відкриттів. Нехай техніка служить довго і допомагає втілити найсміливіші фантазії!

А ви вже спробували щастя в редакційному розіграші? Можливо, наступного разу пощастить саме вам! Для цього потрібно небагато: передплатити газету “Полісся” на 6 місяців і квитанцію надіслати на адресу редакції. Черговий розіграш призів — влітку!

Іванна ВЕЛИЧКО.

НОВИНИ, ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *