Незалежна громадсько-політична газета

Вулиці Шевченка і Польова: як краще організувати рух?

Односторонній рух по вулицях Польова та Шевченка може частково врятувати від скупчення автомобілів. Але не в тому напрямку, що запропонували жителі Польової (публікація у №53 від 31 січня 2020 року). Таку думку доносять інші читачі нашої газети.

t_1_znimok-ekrana-2018-06-01-o-13-06-59

Свою позицію щодо цього питання висловлює мешканець вулиці Шевченка. Віктор Літвінчук переконаний, що варіант «По вулиці Польова рух автотранспорту встановити в односторонньому напрямку з боку села Грудки. По вулиці Шевченка встановити рух в односторонньому напрямку у бік села Грудки» може призвести до колапсу на дорогах міста. Мовляв, на перехресті біля ресторану “Застав’я” через такі зміни будуть постійні затори і навіть аварійні ситуації.
— Якщо на цих двох вулицях запроваджувати односторонній рух, то, виходячи із правил дорожнього руху, це краще зробити навпаки: по Польовій – рух в сторону Грудок, а по Шевченка – в напрямку до центру міста, — каже Віктор Васильович.
На його думку, такий варіант дозволить автомобілям з правої полоси безперешкодно звертати на Польову і не заважати потоку, що ітиме в бік центральної площі. Втім наразі міська влада ще не має рішення з цього приводу.
— Перш, ніж робити якісь кроки, ми детальніше аналізуватимемо ситуацію. Бо тут важливо не лише дослухатися до думок місцевих жителів, а вчинити так, щоб рух транспорту у Камені-Каширському не був проблемним. Відтак, передусім будемо проводити консультації із фахівцями відповідного підрозділу Національної поліції, — зазначає міський голова Віктор Пась.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *