Незалежна громадсько-політична газета

Дивитися телебачення зручніше в Інтернеті

Світ тв

Із року в рік інтерактивні технології стають все більше затребуваними серед жителів Камінь-Каширщини. Цьому значно посприяло розширення мережі покриття швидкісного проводового та мобільного інтернету, котрим нині користуються чи не у кожному населеному пункті, тисячах домогосподарств району. Наявність доступу до всесвітньої “павутини” – перевага, котра дозволяє сьогодні людям відмовитися від антен та супутникових тарілок і далі залишатися в інформаційному телевізійному просторі. Адже ті ж самі канали присутні також в Інтернеті. А нещодавно, з появою у нас офіційного представництва національного онлайн кінотеатру Sweet.tv, краяни отримали іще один зручний спосіб переглядати улюблені телепередачі, фільми, мультфільми, спортивні програми та інший цифровий контент. Про всі переваги новації розповідає Сергій Кузьмич, власник магазину “Орбіта”, який є офіційним представником згаданого оператора інтерактивного телебачення на теренах Камінь-Каширського району, а, відповідно, тим, хто має право надавати камінь-каширцям ліцензійні послуги.

– Пане Сергію, які переваги здобувають мешканці району від користування послугами онлайн-кінотеатру Sweet.tv?
– У першу чергу — можливість переглядати той відеоконтент, зокрема, телеканали, які бажає людина. При чому значно дешевше, ніж пропонують сьогодні інші подібні компанії на ринку. А ще в майже однаково хорошій якості, навіть при малій швидкості інтернет з’єднання. Не секрет, що чимало місцевих родин мають тепер безлімітний доступ до проводового інтернету чи користуються його мобільним аналогом. І саме для них онлайн-кінотеатр Sweet.tv буде чудовою альтернативою традиційного супутникового чи ефірного цифрового телебачення.
Достатньо придбати смартприставку, або ж скористатися спеціальним програмним забезпеченням (додатком), якщо у вас телевізор із вбудованими смартфункціями, оформити передплату на вподобаний пакет телеканалів і отримувати задоволення від перегляду. Тим паче в період новорічних свят телевізійний ефір переповнений цікавими програмами, які дуже полюбляють дивитися наші краяни. А Sweet.tv їм надасть доступ до будь-якого контенту.
Наступна перевага – зручність для кінцевого користувача. Звернувшись у локальне офіційне представництво національного оператора інтерактивного телебачення, тобто до нас, людина отримує не просто понад 200 ефірних телеканалів, які зможе одночасно транслювати на п’ять різних пристроїв, при тому не зв’язаних локальною мережею. Отож ви вдома, чи відпочиваєте у кафе, чи подорожуєте країною – телебачення залишатиметься з вами.
На покупців чекають цінні подарунки. Скажімо, на сьогодні після підключення клієнт автоматично стає учасником акції, де приз – квартира у місті Києві. Плюс може виграти телевізор, тощо, беручи участь у щоденних розіграшах. Окрім цього при придбанні обладнання в офіційного представника Sweet.tv – магазину “Орбіта” — покупець отримує, залежно він вартості самого обладнання, місячний або тримісячний пакет безкоштовного ознайомлення з тарифним планом. Іншими словами, йому не потрібно відразу платити за пакет телебачення. Достатньо буде лише придбати смартприставку, яка дозволить переглядати не лише цей кінотеатр, а й інші, користуватися соцмережами, слухати музику, шукати інформацію в Інтернеті.
– А скільки вартує комплект обладнання? А якщо воно вийде з ладу, то чи можна буде замінити?
– Усі сервісні послуги у нашому представництві безкоштовні для клієнта в межах гарантійного терміну обслуговування. Якщо пристрій чи якась його частина вийшла з ладу (зламався блок живлення, не працює пульт, тощо) ми проводимо їх заміну в найкоротші терміни, зазвичай у той же день. Називаємо це “гаряча” заміна. Також, при потребі, фахівець може здійснити виїзд до місця проживання користувача послугами українського провайдера. Надаємо і онлайн консультації в режимі телефонного спілкування з 9 ранку і до 20 години вечора. Цілодобово працює всеукраїнська гаряча лінія. Зателофонувавши за номером 2121, користувач отримає повну консультацію від досвідчених операторів колцентру Sweet.tv.
Щодо вартості обладнання, то ціна смартприставок стартує від 550 гривень. Початкова оплата здійснюється в магазині. Якщо людина хоче докупити/замовити послуги, то їй достатньо зайти в офіційний додаток Sweet.tv, натиснути пункт “оплатити”, перерахувати потрібну суму коштів за допомогою банківської картки, чи з мобільного телефону.

– Так розумію, ви згадали ще не про всі бонуси, що краяни отримають разом із підключенням інтерактивного телебачення?
– Дійсно. Інтерактивне інтернет телебачення вигідніше від традиційного супутникового чи цифрового ефірного Т2, бо дозволяє переглядати канали не тільки в прямій трансляції, а і в записі. Ви можете не хвилюватися, що не встигли на улюблений фільм, серіал, спортивний матч чи випуск новин. У додатку Sweet.tv присутня функція двотижневого архівного перегляду улюбленої телепрограми. Якщо користувач повернувася додому пізніше, а трансляція вже відбулася, йому достатньо обрати бажану з меню і переглянути. Ще одна зручність: одразу на два тижні наперед доступна телепрограма з описом того контенту, кий буде транслюватися каналом згодом. При бажанні можна розширити спектр перегляду, придбати чи оформити передплату на фільм. І подивитися новинки, не виходячи з дому.

Олександр ПРИЙМАК.

ПУБЛІКАЦІЇ, ІНТЕРВ'Ю

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *