Незалежна громадсько-політична газета

Не робити поспіхом, щоб не бути посміхом

Зламаний містДо виборів залишаються лічені дні, тож до активності політичних сил та потенційних кандидатів наші краяни починають ставитися уважніше, а в окремих випадках — навіть більш прискіпливіше. Хтось намагається залучити претендентів в органи місцевої влади до корисних справ, а хтось аналізує, як ці справи зроблені. Певна ж річ: люди робитимуть свій вибір на п’ять років, а тому сподіваються не помилитися.

 

Ось, наприклад, небайдужі містяни помітили, що тротуар, який прокладений на межі Каменя-Каширського та села Раків Ліс через річку, почав руйнуватися. Очевидно, його підмила дощова вода, яка стікала із дороги та обочини. Тож люди зателефонували до редакції, так, мовляв, і так, керівництво ні одного ні іншого населеного пункту цього не бачить, і відповідно ремонтувати його ніхто не береться.

«Ось на носі вибори, то звертаємо усіх увагу, бо після виборів цього і поготів не бачитимуть. Щоб не вийшло так, що чергові дощі той тротуар взагалі змиють», — палко турбуються наші читачі.

Небайдуже жителям міста і те, як відбувається ремонт доріг у Камені-Каширському. Зокрема днями, коли після розподілу перевиконання бюджету міська рада виділила кошти на облаштування доріг з білощебеневим покриттям і підрядники приступили до виконання робіт, містянам не сподобалося, що, приміром, на вулиці Садовій замість піску під щебінь завезли глину.

«Ми розуміємо, що з піском у Камені не все просто і, так би мовити, який накопали, такий і завезли. Але цікаво, чи ті «господарі» біля свого дому зробили б таку дорогу? По-перше, глина – це матеріал, який зі зміною температурного режиму буде «грати». З часом щебінь втопчеться і її видавить на верх. По-друге, вся та глина липнутиме до коліс, взуття і нестиметься на подвір’я та в домівки», — зауважують люди. А також рекомендують тим, хто на таких справах має намір заробити собі бонуси перед виборами, не робити все поспіхом, щоб не бути посміхом.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ, СИТУАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *