Незалежна громадсько-політична газета

Зварювальник із співучою душею

Зварювальник

Молодий камінь-каширець Олександр Найдич (на фото) у дитячі роки пізнав чарівну магію пісні. Відтоді в його серці горить яскравий вогник любові до вокального мистецтва, котрий з року в рік лише міцніє. Цьогоріч скарбниця творчих захоплень юнака поповнилася ще одним. Він вирішив стати зварювальником і сьогодні у Камінь-Каширському ВПУ вчиться приборкувати непокірний метал під музику іскор електродів. Але й про спів Сашко теж не забуває…
Нещодавно юнак вкотре продемонстрував це на сцені обласного конкурсу української сучасної патріотичної пісні “Срібні дзвіночки”. Виконана ним героїко-лірична композиція “Три тополі, три сурми”, що оповідає про козацьке завзяття та мужність, зворушила поважне суддівське журі. Воно високо оцінило виконавську майстерність хлопця, присудивши юному співаку друге місце.
Здобуток Олександра Найдича приніс радість дружній родині училища. Насамперед пишається своїм вихованцем керівник гуртка пісенної народної творчості Валентин Федчик.
– Із Сашею ми займаємося лише кілька місяців. Але я бачу, яким великим у нього є хист до співу. Дуже допомогло успішно виступити на конкурсі те, що він має вже хорошу підготовку, раніше навчався вокалу в Камінь-Каширській школі мистецтв, – каже Валентин Васильович.
Олександр ПРИЙМАК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *