Незалежна громадсько-політична газета

Школо, прощавай!

unnamed (3)

Учні шкіл Камінь-Каширщини завершили навчання. ОстаннІй дзвоник за давньою традицією школярі, педагоги, батьки відзначили урочистою лінійкою.

unnamed (3).ююю

Святкову церемонію, для прикладу, у навчально-виховному комплексі №2 м.Каменя-Каширського відкрила новопризначена нещодавно директорка закладу Тетяна Митчик. Вона подякувала усій гімназійній родині за плідну освітню роботу, а кращих учнів навчального закладу відзначила грамотами та похвальними листами. Своєю чергою школярі потішили гостей свята танцювальними та пісенними номерами.
Останній дзвінок підвів риску у навчальному марафоні з новими директорами також і в інших школах: у селі Мостище – з Оксаною Пась, у Карасині — з Віктором Дрипою, у Стобихівці — з Юлією Сущ. Незважаючи на те, що навчальний рік, зокрема, у Стобихівці розпочався на півтора місяці пізніше, проте освітню програму, як розповіла керівник навчального закладу, учні освоїли у повному обсязі, оскільки надолужували процес у період канікул. Утім так залишається стара проблема – нову школу так і не розпочали будувати. Це станеться надіються стобихівці, вже у близькому майбутньому.
Тим часом, добудовані класи школи дещо вирішать проблему в селі Оленине. Сподіваємося, що більш пощастить осівчанам. Хочеться вірити, що вже наступного навчального року перший дзвінок для них пролунає у новій альма-матер.
Леся МІНІБАЄВА.
На фото: урочистості у НВК №2 м. Каменя-Каширського.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *