Незалежна громадсько-політична газета

Весняний передзвін дитячої творчості

SAMSUNG CAMERA PICTURES

З нагоди Великодня і Дня матері на базі Камінь-Каширського районного будинку дитячої та юнацької творчості було проведено районний конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «Весняний передзвін». 

Загалом учасниками стали учні 27 закладів освіти краю, які підготували 60 різноманітних за формою та композиційним вирішенням творчих робіт. Кожна із них вирізнялася своєю неповторністю, самобутністю, показувала рівень творчої уяви дітей, їх вміння володіти художніми техніками, поєднувати народні традиції та сучасні напрямки декоративно-ужиткового мистецтва. Тут було все: від звичного вже бісероплетіння, витинання, в’язання гачком, віражного розпису та об’ємних аплікацій з природних матеріалів, фетру, фоамірану до екзотичного орігамі, паперопластики, канзаши, тощо.
Особливо вражали своєю досконалістю роботи учнів навчальних закладів сіл Сошичне, Видерта, Грудки, Мельники-Мостище, шкіл міста Каменя-Каширського та вихованців БДЮТ. Привертали увагу майстерні творіння рук школярів із сіл Полиці, Нуйно, Ворокомле, Підцир’я.
Конкурсанти вкотре переконали, що у творчості немає меж.
Ірина Косянчук,
методист будинку дитячої та юнацької творчості.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *