Незалежна громадсько-політична газета

На ремонт доріг передбачені кошти

fotofakt-remont-samoj-ubitoj-dorogi-novgorodskoj-oblastiМісцеві бюджети Волині отримають субвенцію на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. Відповідно до розпорядження голови Волинської ОДА, Камінь-Каширський район на ремонт доріг отримає 24 мільйони гривень.
Так, на капітальний ремонт доріг місцевого значення району виділено 4,8 мільйона гривень. З них 309,7 тисяч гривень – на вулицю Майданна села Житнівка, 4,5 мільйона – на вулицю Шевченка села Осівці.
На поточний середній ремонт автомобільних доріг передбачено 19 мільйонів гривень. З них 16,3 мільйона гривень використають на ремонт відрізка дороги Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка-Червинська, а більше 3 мільйонів гривень – на відновлення вулиці Гагаріна у Камені-Каширському. Також з державного бюджету профінансують ремонт на вулицях Острів та Вижар у селі Гута-Боровенська з бюджетом у 106,5 тисяч та 100 тисяч гривень відповідно.
Іванна ШЕМЕТЮК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *