Незалежна громадсько-політична газета

На подвір’ї депутата стався вибух

08_05_VybuhУ ніч з 7 на 8 травня у Камені-Каширському на подвір’я жителя міста, депутата обласної ради від ВО “Батьківщина” Анатолія Б. невідомі зловмисники кинули предмет, який вибухнув.
Про це повідомили у поліції Волинської області.
Пригода трапилася близько другої години ночі. За попередньою оцінкою спеціалістів предметом, який вибухнув, є граната РГД-5. Внаслідок вибуху пошкоджено фасад будинку, паркан. Ніхто з людей не постраждав.
На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області.
Під час огляду місця вибуху поліція вилучила металеві уламки, важіль запалу, ймовірно, від гранати РГД-5 та інші речові докази.
Попередньо, слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Мова йде про хуліганство, вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
“У ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння. Поліція Волині здійснює всі необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності”, — повідомила прес-служба поліції області.
Петро ПОЛІСЬКИЙ.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *