Незалежна громадсько-політична газета

Кращі зварювальники серед студентської молоді

IMG_0065

16 квітня у Камінь-Каширському вищому професійному училищі відбувся відбірковий тур обласного конкурсу  “Кращий зварювальник Dnipro-M”.

с

Під час змагання студенти вправлялися у професійній майстерності. Конкурсним завданням було зварювання металевих пластин. Якість та точність виконаних робіт оцінювало експертне журі. За результатами виконаних завдань перше місце посів Андрій Ковч, друге – Сергій Решетовський, а третє – Віталій Чурик. Усі переможці отримали призи, що будуть допомагати їм і надалі підвищувати професійну майстерність.

с5

Крім конкурсної програми організатори підготували корисну інформацію – студенти дізнались про останні новинки в сфері зварювального обладнання, змогли власноруч протестувати новинки від бренду Dnipro-M.

Протягом місяця конкурсна команда Dnipro-M відвідає більше 10 навчальних закладів Волинської області. Усі регіональні переможці вже на початку травня будуть представляти свої навчальні заклади у фінальному обласному змаганні у місті Луцьк.

Компанія Dnipro-M вже другий рік поспіль мандрує Україною і проводить майстер-класи для майбутніх зварювальників. У навчальному році 2018-2019 було запущено конкурс “Кращий зварювальник Dnipro-M”. У ньому вже взяли участь більше півтисячі студентів та проведено два обласних конкурси у Харківській та Дніпропетровській областях.

Сергій СИРОТЮК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *