Незалежна громадсько-політична газета

Єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл відвідає місто

DSC_3499-848x564

У неділю, 6 березня, з благословення Високопреосвященнішого Ніфонта Митрополита Волинського і Луцького, вікарій Волинської єпархії Преосвященний Нафанаїл єпископ Камінь-Каширський відвідає з архіпастирським візитом своє кафедральне місто Камінь-Каширський.
Зустріч владики Нафанаїла запланована на 9 годину біля тимчасового Свято-Іллінського храму міста, що на даний час знаходиться в актовій залі місцевого ВПУ.

Довідка:
Єпископ Нафанаїл (в миру Петро Григорович Крикота) народився 12 липня 1959 року в селі Залюття Старовижівського району Волинської області. Духовну освіту здобув в Одеській духовній семінарії ( 1980 — 1984 роки), Московській духовній академії ( 1984 — 1988 роки). Очолював Почаївську духовну семінарію. 2 квітня 2013 року нагороджений правом служіння Божественної літургії з відкритими Царськими вратами до молитви «Отче наш”, а у 2014 році з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія нагороджений другим наперсним Хрестом із прикрасами. Рішенням Священного Синоду УПЦ від 29 січня 2016р. єпископ Нафанаїл призначений єпископом Камінь-Каширським вікарієм Волинської єпархії.

НОВИНИ, ДАЙДЖЕСТ
One comment on “Єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл відвідає місто
  1. Чого ж це раптом Камінь удостоївся такої честі – мати свого митрополита? Може через те, що не вгледіли Іллінської церкви? Чи бояться щоб на її місці не постала українська церква, адже Росія з’явилася на Поліссі набагато пізніше від появи цієї Божої обителі. Поліщуки ще не заслужили своєї держави, оскільки не можуть збагнути, що в своїй хаті – своя правда й воля! Продавайте москалям і надалі молочну телятину, яка тушками відправляєтьсяз Каменя на Москву, продавайте душу, мову і землю…

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *